Inredningsmontör

Primetex är ett rikstäckande företag som arbetar med i textil inredning och solavskärmning. Vi vänder oss till kunder inom offentlig miljö och har flera ramavtal och privata avtalskunder runt om i landet.

Varför jobba hos Primetex?

Därför att du som inredningsmontör på Primetex har möjlighet att prestera på topp, varje dag. På Primetex tror vi att god service bygger på starka personliga värderingar. Du strävar alltid efter att förbättra kundkontakt och service genom att vara en bra ambassadör och en god kommunikatör och kollega. Med din positiva attityd och kunskap letar du alltid efter sätt att förbättra företagets processer, samt se till att kunderna är nöjda.

Hur kan du göra skillnad, varje dag för Primetex?

Du tycker om att kavla upp ärmarna för att få saker gjorda. Du motiveras av att ha en dynamisk vardag med ett stort antal varierande uppgifter. Som montör är du företagets ansikte utåt. Du har ett fritt arbete där du planerar och formar mycket av din egen arbetsdag. Du åker runt i regionen kundbesök och monterar gardiner och solskydd. Är du en montör och har en god vana från olika typer av montage? Vi söker nu en kvalitetsinriktad montör som kan arbeta med gardin och solskyddsmontage. Du kommer att arbeta tillsammans med andra i medarbetare i Primetex med att säkerhetskälla god kvalitet på företagets produkter. Du kommer att vara en viktig del i arbetet på företaget som värdesätter sina anställdas kunskaper inom textilbranschen.

Din profil

  • Du är öppen, lösningsfokuserad, självständig och resultatorienterad.
  • Du har god vana från olika typer av montage och har ett visst hanterverkskunnande.
  • Du har kreativ förmåga och ett visst sinne för material, färg och textil.
  • Du vet att kommunikation, aktiviteter och insatser ger resultat på kort och lång sikt.
  • Du innehar B- körkort.
  • Du är inte höjdrädd.
  • Du är noggrann och vårdar våra kunder väl.
  • Du har troligtvis arbetat inom ett entreprenörsdrivet företag.

Vi erbjuder

Marknadsmässig månadslön enligt kollektivavtal, friskvårdsbidrag m.m. Vi erbjuder en roll där din insats blir centralt viktig och där du har stora möjligheter att vara med att påverka och utvecklas. Vårt företag präglas av mångfald, kunskap och arbetsglädje och du blir en del av vårt härliga team med drivna kollegor. Tjänsten är en heltidstjänst och är placerad på Östermalm i Stockholm. Tillsättning omgående eller enligt överenskommelse. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper då vi tror att det avgörande för hur väl du kommer att lyckas. Vi som arbetar på Primetex kännetecknas av servicekänsla, resultatfokus och en stark vilja att vinna – det vill vi också att du ska känna!

Du skickar ansökan med rubrik Inredningsmontör Sthlm, Ansökan med cv och personligt brev till