Metod och funktion

Kundtrygghet

Primetex AB är en pålitlig partner inom inredning för offentlig miljö och vår främsta målsättning är att arbeta långsiktigt med våra kunder. Attityden gentemot kunden kännetecknas av öppenhet och vi beaktar alltid de synpunkter vi får in. Du som kund kan känna dig trygg hos oss och att vi levererar våra jobb med bästa möjliga kvalitet är en självklarhet.

Kontroll av arbetsflödet

Vi håller i samtliga delar av händelsekedjan. Från första kontakt med vår säljare som hjälper dig med val av textilier, upphängare, måttagning och att rätt funktion finns där. Våra kunniga medarbetare tar därefter över och ser till att gardiner i alla varianter blir uppsydda efter era önskemål. Leverans färdigt ute på plats med montering och upphängning görs av egna montörer för att säkerställa ett bra slutresultat och att allt hänger där det ska vid rätt tid.

Verksamhetsdelar

Vi har gedigen kunskap och erfarenhet inom möbelomklädnad med expertkunskap i vår verksamhet i Malmö. Gardinsömnad och solskydd - både interiört och exteriört - utför vi i samtliga våra verksamheter. I Norrköping har vi även ett stort kunnande om markiser.

Fråga oss gärna!

Vi är vana att hantera allt från stora hotellprojekt till specialinredningar från arkitekter och du är alltid välkommen med din förfrågan till någon av våra säljare. Låt din nästa inredningsaffär bli en Primetexangelägenhet så ska vi visa att du gjorde rätt val!